Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

kompot z rabarbaru

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rabarbar
1 łodyga
cukier
1 łyzki
wanilia
1 szt
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: kompot z rabarbaru

dobrze umye łodygi rabarbaru kroi się na dwu centymetrowe kawałki opłukuje zimną wodą wkłada sie do grubego rondla przykrywa i wstawia bez wody do piecyka po krótkim czasie rabarbar zmięknie i wtedy zalewa się go syropem ugotowanym z cukru i wody z dodatkiem wanilii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak