Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kompot z rabarbaru

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rabarbar 1 łodyga
cukier 1 łyzki
wanilia 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: kompot z rabarbaru

dobrze umye łodygi rabarbaru kroi się na dwu centymetrowe kawałki opłukuje zimną wodą wkłada sie do grubego rondla przykrywa i wstawia bez wody do piecyka po krótkim czasie rabarbar zmięknie i wtedy zalewa się go syropem ugotowanym z cukru i wody z dodatkiem wanilii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak