Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
galaretka zielona
1 szt -
galaretka pomarańczowa
1 szt -
galaretka czerwona
1 szt -
serek homogenizowany
25 dag
Sposób przygotowania
pomaranczowa rozpuszczamy w 1/2 ilosci wody
gdy pomaranczowa wystygnie mieszamy ja z serkiem homogenizowanym ( nalezy odlozyc kilka lyzek galaretki )
warstwy deseru:
zielona galaretka - odczekac az stezeje
pomaranczowa galaretka - doslownie odrobine by zaznaczyl sie pasek
masa serkowa - poczekac az stezeje
galaretka czerwona - poczekac az stezeje
masa serkowa
Komentarze (16)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (6)