Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kolorowe kuleczki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Biszkopty 1,5op
posypka kolorowa
ajerkoniak

Przepis i sposób przygotowania na: kolorowe kuleczki

Krem robimy według tego co jest na opakowaniu, przekładamy do miski i czekamy aż troche ostygnie. Do miski dodajemy pokruszone biszkopty i mieszamy całośc razem , formujemy niewielkie kuleczki i obtaczamy je w kolorowej posypce albko jak ktoś chce mozna w kakao lub wiórkach kokosowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 28.07.2013 23:10
szybkie i smaczne
MagdaXXX 17.01.2013 18:55
można to nadziać na patyczki i zrobić lizaczki
EWI 22.10.2012 08:55
na pewno pyszne!
Habibi 22.10.2012 07:26
Nie wdziałam kremu do ciasta robionego na gorąco... raczej wszystkie uciera się na zimno...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak