kolorowe kanapeczki

kolorowe kanapeczki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • paluszki rybne

    12 sztuk
  • ogórek

    1/2 sztuki
  • sałata

    4 liście
  • chleb

    4 kromki
  • masło

    4 łyżeczki
  • majeranek

    2 łyżeczki
  • olej do smażenia

    2 łyżki
  • cytryna

    1 sztuka
  • cebula czerwona

    1 mała
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania kolorowe kanapeczki

olej rozgrzać na patelni usmażyć paluszki na złoty kolor zdjąć z patelni osączyć z tłuszczu ogórek opłukać pokrajać na pół plastry liście sałaty opłukać osączyć cebulę obrać pokrajać w cienkie krążki pieczywo posmarować masłem obłożyć sałatą i plasterkami ogórka paluszki pokrajać w poprzek na pół włożyć na kanapki nałożyć majeranek cebulę

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat