Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 główka
ogórki konserwowe 4 szt
papryka marynowana 15 dag
cebula 1 szt
oliwa 3 łyżki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa surówka

Kapustę dokładnie myjemy, osuszamy, a następnie drobno kroimy. Paprykę konserwową osączamy z zalewy, kroimy w paski. Ogórki kroimy w kostkę. Cebulę obieramy, siekamy w drobną kostkę. Następnie wszystkie składniki surówki przekładamy do miseczki, dodajemy sól oraz pieprz do smaku. Całość dokładnie mieszamy. Wierzch surówki polewamy oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak