Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa sałatka z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 1/2 szt
cebula czerwona 1/2 szt
sałata lofowa 4 liście
papryka zielona 1/2 szt
oliwki 12 szt
szczypiorek
tuńczyk w sosie własnym

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka z tuńczykiem

Sałatę myjemy, osuszamy a następnie szarpiemy i wrzucamy do miseczki, cebulę drobniutko siekamy i dodajemy do sałaty, Paprykę myjemy i oczyszczamy z nasion po czym kroimy w kostkę i dodajemy do sałaty i cebuli, następnie dodajemy oliwki zielone oraz odsączonego tuńczyka w sosie własnym - wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy posypując posiekanym szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 28.10.2012 10:18
lubie sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak