Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kolorowa sałatka wiosenna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
pomidor 2 szt
papryka żółta 1 szt
koperek 0.5 pęczka
majonez 3 łyżki
jogurt naturalny 1 opakowanie
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kolorowa sałatka wiosenna

Kapustę pekińską szatkujemy dość drobno. Pomidory myjemy i kroimy w kostkę, tak jak wydrążoną paprykę.

Umyty i osuszony koperek kroimy dość drobno. Wszystkie składniki przekładamy razem do miski.

W oddzielnym naczyniu mieszamy majonez z jogurtem naturalnym i doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Sosem polewamy warzywa i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 24.11.2016 19:06
pysznosci mniam
agnieszka214 24.11.2016 17:48
Lubię takie sałatki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak