Kolacja na cieplo

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chleb

  • masło

  • szynka

  • ogórek

  • pieczarki

  • ser żółty

  • sól, pieprz

  • ketchup

  • olej do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy drobno i smażymy na oleju. Chleb smarujemy masłem,nakładamy na kromki po plastrze szynki,na nią układamy po tyle pieczarek ile się zmieści (żeby nie zlatywały z kromki). Na pieczarkach układamy po plasterku ogórka,posypujemy solą i pieprzem,kładziemy ser i posypujemy ostrą papryka. Wkładamy do nagrzanego piekarnika aż ser sie rozpuści. Polewamy ketchupem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 27.10.2016 12:13
fajne danie
Jagódka77 18.08.2014 13:57
same pyszności
Róża1 13.06.2013 13:07
pyszne kanapeczki:-)
Katarzyna59 20.04.2013 16:39
bardzo smaczne
fotoviderek 13.03.2013 07:18
Dobry pomysł. Pycha :)
Kasia36 17.02.2013 19:13
smakowite
sara1 30.12.2012 08:39
super danie
ewaa 16.11.2012 20:37
rewelacja:)
malaczarna23 16.11.2012 19:16
lubię takie kanapeczki na ciepło

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat