Kokosowe pankejki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka pszenna

    2 szklanki
  • mleko

    1 szklanka
  • woda gazowana

    1 szklanka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mąkę mleko i wodę wymieszać na ciasto jak do naleśnika, do jednolitej masy wsypać paczkę wiórków kokosowych mieszając. Smażyć jak naleśniki na oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kielcok1 09.01.2012 16:24
co to za nazwa ?
marta639 17.09.2010 18:36
Ciekawe.
rosik93 12.08.2010 13:47
fajne
MAŁGORZATA108 09.07.2010 11:16
Od szeleszczenia wiórków w zębach dostaję dreszczy.
Zofia12 09.06.2010 09:53
Łatwe, lekkie i przyjemnie, wypróbowałam - supper

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat