Przepis i sposób przygotowania na: Kokosanki
Ostudzić i pokroić na prostokąciki lub kwadraty. Zanurzać w polewie i obtaczać kokosem .
Przygotować polewę: masło, cukier i mleko rozpuścić dodać kakao wymieszać .
mąka pszenna | 400 g |
miód prawdziwy | 3 łyżki |
cukier puder | 300 g |
jaja | 2 szt |
mleko | 1/2 szkalanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masło | 1 kostka |
cukier | 250 g |
mleko | 8 łyżek |
kakao | 2-3 łyżki |
wiórki kokosowe | 300 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: