kogiel- mogiel kakaowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • żółtko jajek

    2
  • cukier

    2 łyżki
  • kakao

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wbijamy same żółtka, wsypujemy cukier i kakao mieszamy małą łyżeczką do rozpuszczenia się cukru.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
alaaa 11.10.2010 12:39
smak dzieciństwa,,

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat