Przepis i sposób przygotowania na: Knedle z bananami i żurawiną
Kroki postępowania
Ugotowane knedle podawać oprószone cukrem i posypane żurawiną z dodatkiem jogurtu bananowego.
ziemniaki ugotowane | 0,5 kg |
puree z dyni | 15 dag |
mąka pszenna | 1 szkl |
budyń waniliowy | 1 szt |
jajko | 1 szt |
sól | 0,5 łyżeczki |
banan | 2 szt |
żurawina suszona | 5 dag |
jogurt naturalny | 150 ml |
banan | 1 szt |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
cukier puder | 1 łyżka |
sól do smaku | |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: