Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klopsiki drobiowe nadziewane cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso drobiowe mielone 500 dag
jaja 2 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól
pieprz
cebula podsmażona
tłuszcz do smażenia
mleko

Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki drobiowe nadziewane cebulą

WYKONANIE:

Do mięsa dodajemy, jajka, 1 łyżkę bułki tartej namoczonej w mleku,sól i pieprz wyrabiamy. Formujemy placki i nakładamy zimną cebulkę i formujemy klopsiki. Smażymy na tłuszczu na rumiano. Podaję do klopsików cebulowy sos.

SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Michał2 16.12.2013 22:06
dobre danie
okrysia 09.12.2013 08:34
SMACZNE TO!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak