Klops mięsno-warzywno-pieczarkowy (dieta Dukana)

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

  • pieczarki

  • papryka czerwona

  • marchewka

  • cebula

  • jajko

  • otręby owsiane

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do pół kilograma mielonego mięsa indyka dodałam posiekaną cebulę, startą na tarce marchewkę, jajko, sól, pieprz, otręby owsiane, pokrojone pieczarki i paprykę czerwoną. Wszystko dokładnie wymieszałam i piekłam w naczyniu żaroodpornym przez 30 minut w 180 stopniach. Pyyychaaa!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Bartolomeo 18.10.2011 09:12
tez bym sprobowal
PaniMISIOWA 07.05.2011 08:09
z chęcią bym zjadła

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat