klops

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łopatka wieprzowa

    0,5 kg
  • wołowina

    0,5 kg
  • jajko

  • natka pietruszki

    garść
  • bułka

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • oregano

    1,2 łyz
  • koncentrat pomidorowy

    1,2 szkl
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę drobno pokroić. Wszystkie składniki razem przemielić i wymieszać doprawić do smaku. Włożyć do brytfanki i piec 40 min. Wspaniały dodatek do obiadu

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat