Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona kapusta z ogórkiem i cebulką

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kiszony 2 szt
cebula
pieprz
sól
oliwa 3 łyżki
kapusta kiszona 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta z ogórkiem i cebulką

Kroki postępowania

1
Kiszoną kapustę kroimy i dajemy do miski.
Krok 1 - Kiszona kapusta z ogórkiem i cebulką foto
2
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Pokrojoną cebulkę solimy i odstawiamy, aby troszkę zmiękła. Następnie przygotowane ogórki kroimy w kostkę.
Krok 2 - Kiszona kapusta z ogórkiem i cebulką foto
3
Wszystkie przygotowane składniki dodajemy do pokrojonej kapusty i mieszamy. Następnie dodajemy oliwę i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odstawiamy na 15 minut, aby składniki się połączyły.
Krok 3 - Kiszona kapusta z ogórkiem i cebulką foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 09.03.2014 22:23
Smakowite połączenie.
mirosława4 07.03.2014 16:06
bardzo dobra
Rycerz
Rycerz 06.01.2014 20:10
Ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak