kieszonki schabowe

kieszonki schabowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    1/2 kg
  • cebula

    1/2 szt
  • czosnek

    1/2 szt
  • por

    1/3 szt
  • koncentrat pomidorowy

    5 lyzek
  • imbir

    1 lyzeczka
  • curry

    1 lyzeczka
  • kolendra mielona

    1 lyzeczka
  • pieprz

    1 lyzeczka
  • Bułka tarta klasyczna Prymat

    1 szklanka
  • jajko

    2 szt
  • ser zolty w plastrach

    5 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania kieszonki schabowe

plastry schabu rozbic , kazdy plaster smarowac koncentratem, polozyc plaster sera, krazek cebuli, czosnek poszatkowany, krazki pora, posypac przyprawami, zlozyc na pol i obtoczyc w jajku i bulce tartej, smazyc na rumiano

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

kamyk 21.09.2012 20:17
pyszne
dorotka0000025 27.01.2012 14:25
dziekuje
motomaniak 22.12.2011 14:02
swietne
rutynka 29.10.2011 13:00
wyglądają wyśmienicie!
Magdalena1110 25.09.2011 07:47
pyszne
Mariusz10 20.09.2011 23:08
znakomite
romanrafal
romanrafal 04.09.2011 17:24
pyszne
iga2 13.04.2011 21:35
super
MAR3STA 11.04.2011 19:03
aż ślinka leci;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat