Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

"kiełbaski" z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina bez kości 80 dkg
cebula
sól

Przepis i sposób przygotowania na: "kiełbaski" z rusztu

mięso z cebulą dwukrotnie mielę przez maszynkę do mięsa, solę do smaku, dodając wodę formuję kiełbaski o długości około 5 cm i średnicy około 2 cm. Na całą noc wstawiam je do lodówki, a na drugi dzień piekę na ruszcie kwadrans, często je obracając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 11.08.2012 16:03
pycha
sznycel 10.08.2012 23:06
takie jadłam w Chorwacji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak