Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kiełbaski z pieczywem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 3-4 laski
bagietka 1 szt.
czosnek 2 ząbki
masło
pomidor
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: kiełbaski z pieczywem czosnkowym

Kiełbasę ponacinać i upiec na patelni grillowej.Bagietkę pokroić na kromki natrzeć czosnkiem skropić oliwą i podpiec na patelni grillowej lub w piekarniku aby były chrupkie,po podpieczeniu jeszcze ciepłe posmarować masłem.Pomidora umyć i pokroić na ósemki.Podsmażoną kiełbasę podawać z bagietką i pomidorem.Możemy też przyrządzić je na grillu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak