Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaski w cieście francuskim

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie
jajko
sezam
biała kiełbasa 10 cienka

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaski w cieście francuskim

Kiełbaski obrać ze skórki, ciasto pokroić w paseczki, posmarować rozmąconym jajkiem i zawinąć kiełbaski.
Ułożyć w formie do pieczenia na papierze. Posmarować po wierzchu jajkiem, posypać odrobiną sezamu i upiec w temp 220 st na złoty kolor.

Podawać z sałatką lub sosami czy
dipami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aannkaa82 06.02.2013 18:38
Muszą być pyszne...
Krzysztof15 06.02.2013 15:52
super
sara1 06.02.2013 15:40
apetycznie wyglądają
Pietruszka 06.02.2013 15:37
wyglądają bardzo smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak