Kiełbaski w boczku z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • małe kiełbaski, np. białe

  • długie cienkie plastry boczku

  • Musztarda miodowa Prymat

  • Grill przyprawa klasyczna Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbaski ugotować, ostudzić, posmarować musztardą miodową z każdej strony, owinąć plastrami boczku, spiąć wykałaczkami, aby boczek się nie rozwinął, posypać przyprawą do grilla. Piec na grillu, co jakiś czas odwracając.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
LoLa 23.04.2013 06:05
mniam mniam smakowite
magdziorka6 29.02.2012 16:25
SMAKOWITE KIEŁBASKI NA IMPREZKE GRILOWĄ:-)
Grażyna13 06.01.2012 09:20
Smakowite :)
Jaheira11 25.11.2011 22:22
musi fajnie wyglądać i dobrze smakować
monika154 06.10.2011 16:07
pycha
romanrafal 23.12.2010 15:14
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat