Kiełbaski Nadziewane

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzone kiełbaski

    4 szt
  • cebula

    20 dag
  • musztarda

    1 łyżka
  • masło

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule pokroić w kosteczkę, czosnek przecisnąć i rozetrzeć z solą, zeszklić na maśle, przyprawić pieprzem, połączyć z musztardą. Kiełbaski naciąć wzdłuż. W nacięcia włożyć przygotowaną cebulę. Smażyć według uznania - grill, patelnia grillowa, piekarnik. Podawać z pieczywem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
berys18 18.04.2015 15:01
ciekawy pomysł
kielcok1 30.12.2011 17:42
o jej

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat