Kiełbaska z grilla

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa cienka

    1 kg
  • piwo

    200 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cienką kiełbasę należy pokroić i ponacinać jej skórkę. Oliwę wymieszać z pieprzem, natrzeć kiełbaskę i odstawić na 2 godziny w chłodne mniejsze. Kiełbasę rozłożyć na ruszcie i grillować z obu stron na złoto co jakiś czas polewając piwem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IKrakowianka 18.09.2012 19:44
Uwielbiam takie kiełbaski
pawelek180844 17.05.2012 20:07
super
Katarzyna/kate1980 21.04.2012 21:50
oj czas już zacząć grilla :)
Barbara55 12.11.2011 16:16
uwielbiam zapachniało latem
Barbara55 12.11.2011 16:16
uwielbiam zapachniało latem
kielcok1 05.10.2011 15:44
super
kriso 07.05.2011 20:04
dzisiaj grill jest więc okazja do sprawdzenia :)
rakow2 30.03.2011 16:36
nigdy takiej nie jadłam
pioge7 28.02.2011 18:49
przypomniał mi się sezon grillowy
Iwusia 14.10.2010 00:23
Yyyy ... piękne, apetyczne i wołają zjedz mnie !!! Te Twoje kiełbaski są zachęcające :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat