Kiełbasa z serem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa

    1/2 kg
  • ser topiony

    30 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

kiełbasę podzielić na kawałki ok 8- 10 cm, na każdym kawałku porobic skośne nacięcia, w które należy włożyć odrobinę sera. kiełbasę smażyć na grilu , lub na patelni grilowej.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Krystyna32 10.04.2011 08:58
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat