kiełbasa regionalna grillowana

kiełbasa regionalna grillowana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa regionalna

    3 szt
  • oliwa

    1 łyżka
  • papryka

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę ponacinać z obu stron, oliwę wymieszać z papryką, wysmarować mieszanką kiełbasę, ułożyć na tacce grillowej, a następnie na grillu, grillować co jakiś czas odwracając kiełbasę, podawać z musztardą i chlebem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Małgorzata106 22.04.2012 19:06
super
Małgorzata106 22.04.2012 19:06
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat