Kiełbasa podsmażana

Kiełbasa podsmażana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa zwyczajna

    30 dag
  • cebule

    2 sztuki
  • masło

    2 dag
  • olej do smażenia

    2-3 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kiełbasa podsmażana

Kiełbasę podzielić na 4 porcje. Każdą naciąć ostrym nożem z dwóch stron. Na rozgrzaną patelnie położyć patelnię i obrumienić. Dodać drobno posiekaną cebulkę i tłuszcz. Przykryć. Potrząsać od czasu do czasu. Podawać najlepiej na ciepło z chlebem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

fictor123 18.01.2012 07:52
mniam
fictor123 18.01.2012 07:52
mniam
owocówka 17.09.2011 08:21
ekstra
tomek18 28.07.2011 19:17
uwielbiam taką
marcia71 20.05.2011 20:57
uwielbiam
gosia561 08.04.2011 12:02
uwielbiam z kapustką zasmażaną
Jaheira11 25.03.2011 23:45
często w domu przyrządzam:)
berys18 09.12.2010 07:47
a nawet z ziemniakami na szybki obiad super
Małgorzata113 08.05.2010 12:43
Jak dobrze widzieć stare przepisy.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat