Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kebab

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przyprawa gyros
olej
karkówka 750 g

Przepis i sposób przygotowania na: Kebab

Kroki postępowania

1
Mięso kroimy w paski. Zasypujemy przyprawą. Wlewamy olej, mieszamy i odstawiamy do lodówki na noc.
Krok 1 - Kebab foto
2
Smażymy na patelni.
Krok 2 - Kebab foto
3
Podajemy z frytkami oraz surówką z kapusty. Można polać sosem.
Krok 3 - Kebab foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 09.03.2014 18:55
własnej roboty najlepszy
Seba 21.01.2014 09:08
najlepszy domowy
kuklik 19.11.2013 12:31
dobre i domowe
Michał2 21.10.2013 14:59
super mniam
aisza1 21.09.2013 10:42
smaczne to
Iwusia 04.09.2013 23:46
ale bym zjadła takiego domowego
Ewelina38 19.08.2013 15:12
uwielbiam go, a taki własnoręcznie robiony to dopiero smak.... i pewność co jemy...
ppaulina 23.07.2013 21:17
bardzo pyszne
Agata3 06.07.2013 21:53
mniaaam, zjadłoby się :)
IwonaKa 03.07.2013 10:21
taki domowy jest najlepszy,przynajmniej wiadomo co się do niego dało
Róża1 17.05.2013 23:47
na pewno pyszne:-)
Laila2786 03.05.2013 18:02
wygląda znakomicie
fotoviderek 22.04.2013 08:30
Dobre, orientalne danie :)
JOANNA16 13.04.2013 09:09
pyszności :-)
babajaga1969 12.04.2013 20:55
jakie dobre mięsko
miki47 12.04.2013 13:51
na pewno przepyszne
kamyk 12.04.2013 13:30
bardzo pysznie wygląda to danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak