Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka zapiekana z pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 500 g
pieczarki 100 g
sól do smaku
masło do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka zapiekana z pieczarkami

Kroki postępowania

1
Pieczarki myjemy, osuszamy, kroimy w plasterki i podsmażamy na odrobinie masełka. Lekko solimy.
Krok 1 - Kaszanka zapiekana z pieczarkami foto
2
Dodajemy wyjętą z flaka kaszankę i podsmażamy na delikatnym ogniu. Wszystko mieszamy. Dodajemy pieprz czarny i smażymy aż kaszanka ściemnieje, czyli będzie lekko zapieczona.
Krok 2 - Kaszanka zapiekana z pieczarkami foto
3
Smacznego.
Krok 3 - Kaszanka zapiekana z pieczarkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 25.06.2017 14:37
dla mnie to nowość, nie jadłam kaszanki w takim "towarzystwie"
gosia56 29.01.2014 15:37
na pewno pyszne danie
IZABELA29 15.01.2014 08:52
kaszankę bardzo lubię a z pieczarkami jeszcze nie jadłam
barbara11561 14.01.2014 12:08
tez taką lubię:)
Alex_M 24.12.2013 11:10
lubię taką
olkaaa 22.12.2013 09:57
jeszcze nie miałam okazji spróbować
Katarzyna59 21.12.2013 16:04
pyszna kaszanka
Krystyna32 12.12.2013 09:13
fajny pomysł
tessinka 03.12.2013 21:36
takiej kaszanki jeszcze nie jadłam, muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak