Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z cebulką z patelni

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 1
cebula 1 duża
margaryna do smażenia 1 łyżka
Majeranek suszony Prymat
pieprz
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z cebulką z patelni

Cebulę obrać i pokroić w grubsze krążki. Na patelni roztopić margarynę i wrzucić cebulę oraz kaszankę. Wszystko smażyć, aż cebula się zeszkli i zmięknie, a kaszanka podgrzeje. Całość obsypać pieprzem, majerankiem i solą. Mocno podsmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 01.03.2015 22:24
lepsza jest kiełbaska z cebulą ^^ mniami! Choć kaszaneczkę też taką z chęcią spróbuję!
Jadwiga/Jaga85 03.02.2015 19:15
Szybko i smacznie!
IZABELA29 03.02.2015 18:54
dawno nie jadłam a takie to pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak