Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka na ciepło z cebulką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kaszanka 250 g
cebula 1 szt
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka na ciepło z cebulką

Cebulkę obieramy i kroimy w małą kostkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę i dodajemy cebulkę. Gdy cebulka się zeszkli dodajemy obraną z flaka kaszankę. Wszystko mieszamy i dusimy na małym ogniu do czasu aż kaszanka zrobi się ciepła.
Proponuję podawać danie ciepłe na bułce z masełkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 25.09.2013 07:17
lubię taką
barbara11561 06.09.2013 09:01
też lubię na ciepło:)
Halina14 24.06.2013 08:10
lubię kaszankę ale własnej produkcji
olkaaa 21.06.2013 07:29
bardzo fajne
Krystyna32 18.06.2013 16:18
fajny pomysł
Pomocnik 17.06.2013 21:35
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak