Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kasza pszeniczno - jaglana

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pszenica 10 dkg
kasza jaglana 3 łyżki
wywar z warzyw 1 l
utarty ser 3 łyżki
margaryna 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: kasza pszeniczno - jaglana

pszenicę opłukuję i pozostawiam do wysuszenia na blasze w lekko podgrzanym piekarniku. Mielę w młynku do kawy. Wsypuję razem z kaszą jaglaną do gotującego się wywaru i gotuję 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andżelika1 31.08.2012 14:03
zdrowe, fakt i smaczne też
sznycel 20.08.2012 20:00
zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak