Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasza manna z sokiem z agrestoporzeczki i migdałami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kasza manna 3 łyżki
mleko 2% 1 szklanka
sok z agestoporzeczki do polania
cukier 1 łyżka
migdały płatki 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kasza manna z sokiem z agrestoporzeczki i migdałami

Do garnka wlewamy mleko oraz cukier. Gotujemy aż będzie gorące. Wrzucamy kaszę mannę i mieszamy aż lekko zgęstnieje. Przekładamy do miseczek. Polewamy sokiem (ja użyłam swojego z agrestoporzeczki) oraz posypujemy migdałami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

margaret 12.02.2014 16:39
smacznie tu u ciebie
eMMe 23.07.2013 19:21
Niby taki prosty przepis, a jednak wygląda zjawiskowo:)
artur7 23.07.2013 18:53
smaczny pomysl
V_kuchareczka 23.07.2013 18:38
przepyszne
Pyszota 23.07.2013 18:07
super się prezentuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak