Kasza gryczana zapiekana

Kasza gryczana zapiekana

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    40dkg.
  • jajko

    2
  • ser żółty

    według uznania
  • kasza

    4 woreczki ugotowana
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Kasza gryczana zapiekana

Pieczarki pokroic i udusic z cebula na oleju.Przekładamy warstwami kasze i pieczarki.Polewamy śmietana rozbita z dwoma jajkami.Posypac tartym żóltym serem.Piec ok.godziny

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat