Przepis i sposób przygotowania na: Karpatka z malinami
Kroki postępowania





masło |
1/2 kostki
|
woda |
1 szklanki
|
mąka pszenna |
1 szklanka
|
sól |
szczypta
|
jajko |
5 sztuk
|
proszek do pieczenia |
1/2 łyżeczki
|
mleko 3,2% |
1/2 litra
|
jajko |
1 sztuka
|
mąka pszenna |
2 łyżki
|
mąka ziemniaczana |
2 łyżki
|
cukier |
3 łyżki
|
śmietana 30% |
300 ml
|
maliny świeże |
1 szklanka
|
polewa czekoladowa |
o smaku malinowym
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: