Karp z grilla

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchewka

    1,5 szt
  • pietruszka

    1 szt
  • cebula

    1 szt
  • Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat

    0,05 dag
  • karp

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę przekroić na pół. Do środka włożyć obrane warzywa i posypać przyprawą do ryb. Złożyć dwie połówki i zostawić tak na dwie godziny.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia47-47 24.11.2010 16:40
mam ochotę
rosik93 21.06.2010 01:26
No no:))Pychota
pawel007 18.06.2010 21:15
coś dobrego.....palce lizać,,,,,
pawel007 18.06.2010 21:15
coś dobrego.....palce lizać,,,,,
Katarzyna/kate1980 15.06.2010 12:43
tak pstrąg z grilla to niebo w gębie jednak koniecznie muszę spróbować tego karpia aby mieć porównanie
mehia 15.06.2010 09:41
do tej pory tylko dorsza grillowalam, ale karpia też spróbuję
anja3107 14.06.2010 14:00
pychota, ale pstrąg z grilla jest jeszcze lepszy ;-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat