Karnawałowe krakersy z pastą serowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

gniazd

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

gniazda

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    20 dkg
  • krakersy

    1 paczka
  • majonez

    2 łyzki
  • czosnek

    2 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę.Ser scieramy na tartce i łaczymy z czosnkiem i majonezem.Krakersy dość grubo smarujemy pastą.Dekorujemy wedle uznania.Ja kładę połówki orzecha włoskiego.Szybka przekąska na karnawałowe przyjecia.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
tomek18 11.01.2012 17:17
fajne
Rybciia 21.11.2011 23:12
pycha
Ewelina38 12.11.2011 22:00
rewelacyjny pomysł, takie przekąski zawsze cieszą się dużym powodzeniem na imprezach
gacopierz23 01.11.2011 21:02
super przypomniały mi się przekąski z dawnych lat
kejt2 08.08.2011 11:17
spróbuję
Katarzyna/kate1980 13.06.2011 21:56
pyszności
Grazyna0211 19.05.2011 14:03
fajny pomysł
Justyna Jussstiii 24.04.2011 14:35
super
agogo2 20.04.2011 13:33
super
Monika193 18.04.2011 11:07
super szybka przekąska dla nieproszonych gości

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat