Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z mięsem

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso gulaszowe 30 dkg
olej 2 łyżki
cebula biała 1 szt.
kapusta biała 1 szt.
marchew 1 szt.
mąka 2 łyżki
Koperek suszony Prymat 1 łyzka
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
bulion 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z mięsem

Cebulę obrać i pokroić,podsmażyć na oleju. Mięso pokroić w drobna kostkę i smażyć do miękkości z cebulą,podlać wodą,dodać kostki bulionowe,kapustę pokrojoną a na koniec koperek i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 04.08.2013 09:59
bardzo smaczna
daria899 27.07.2011 16:46
smaczne
eli_555 29.04.2011 23:22
pycha
Beata73 09.09.2010 15:32
jesień to pora na takie dania z kapusty!
mamusia1 03.09.2010 15:54
robię taką często!
buksiak12 03.09.2010 12:52
ciekawy przepis
buksiak12 03.09.2010 12:52
ciekawy przepis
Dorota71 03.09.2010 12:19
super
Dorota71 03.09.2010 12:18
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci
Emilia22 03.09.2010 11:04
mniam mniam
Emilia22 03.09.2010 11:04
bardzo interesujący przepis
Aleksandra55 27.08.2010 12:23
Musi być dobre :D!
Beata73 31.07.2010 14:32
ekstra!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak