Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grzybami

3.0
(14)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
grzyby suszone 10 dkg
cebula 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
wino wytrawne 1/2 szklanki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grzybami

Kapustę wypłukać, pokroić i zalać wodą i zagotować.Dodać wczesniej namoczone grzyby,listek laurowy i gotować na małym ogniu.Wino wraz opieczoną cebulą
dodać do kapusty i dalej gotować na małym ogniu,gdy kapusta i grzyby będą miekkie przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 15.12.2011 13:09
super
Magdalena80 09.11.2010 20:24
super
sara3 09.11.2010 20:13
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak