Doradca Smaku logoandPrymat logo
Sprawdzone przepisy na Boże Narodzenie. ZOBACZ

Kapusta włoska z jabłkami

5.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska
1 główka
jabłka
3 szt
olej
3 łyżki
sól do smaku
Sklep Prymat
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
majeranek
1 łyzeczka
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska z jabłkami

Kapustę szatkujemy, zalewamy wrzątkiem i gotujemy pod przykryciem, dodając olej, sól , pieprz i majeranek. Pod koniec gotowania dodajemy obrane i pokrojone drobno jabłka, gotujemy, aż będą miękkie. Doskonały dodatek do pieczonego i smażonego mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zdzisław 24.08.2012 22:08
z jabłkiem kapusty takiej nie jadłem
Grażyna13 03.06.2012 20:53
Ja myślę :)
pacpaw 03.06.2012 20:18
do goloneczki by się nadawała?
Izabela28 04.01.2012 20:20
smaczna ta kapusta:)
barbara11561 08.12.2011 09:45
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak