Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
kapusta pekińska
15 dag -
burak ćwikłowy
1 szt ( ugotowany) -
jabłko
1 szt -
kukurydza konserwowa
0,5 puszki -
seler marynowany
0,5 słoika -
cebula
1 szt -
oliwa
2 łyżki -
sól do smaku
-
pieprz
do smaku -
cukier
do smaku -
sok z cytryny
do smaku
Przepis i sposób przygotowania Kapusta pekińska z selerem
Cebulę drobno posiekać. Kapustę pokroić na drobne kawałki. Wszystkie przygotowane składniki włożyć do miski. Przyprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Skropić oliwą, wymieszać.
Komentarze (4)
Nie masz konta? Zarejestruj się