Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta pekińska z pomidorem i ogórkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2
pomidor
ogórek zielony
oliwa 2 łyżki
ocet winny 1 łyżka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta pekińska z pomidorem i ogórkiem

Oczyszczoną kapustę kroimy na drobne kawałki, solimy i odstawiamy. Ogórka zielonego parzymy i kroimy razem ze skórką. Umytego pomidora kroimy na grube kostki. Wszystkie warzywa łączymy ze sobą. Do miseczki dajemy oliwę z oliwek oraz ocet dokładnie mieszamy. Przygotowaną surówkę polewamy sosem, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 13.12.2012 22:56
bardzo smaczna
Łukasz15 20.10.2012 18:07
pycha
IlonaAlbertos 09.10.2012 23:02
Szybko, smacznie i zdrowo.
Iwusia 08.10.2012 23:11
smacznie
malaczarna23 26.09.2012 09:40
lubię taka do obiadku
Wacław 13.09.2012 10:15
pyszna do II dania
edita15 13.08.2012 16:36
lubię taką :)
tom 13.08.2012 16:31
same wiaminki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak