Kapusta pekińska z grzybami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1,5 kg
  • cebula

    1 sztuka
  • masło

    2 łyżki
  • sól

    - -
  • grzyby

    50 dag
  • Czosnek suszony Prymat

    2 łyżeczki
  • Pieprz czarny mielony Prymat

    - -
  • przyprawa do potraw

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i ugotować w niewielkiej ilości wody z dodatkiem przyprawy KUCHAREK. Na maśle udusić posiekaną cebulę oraz grzyby i połączyć z kapustą. Doprawić solą, czosnkiem i pieprzem. Wymieszać i podawać ze smażonymi ziemniakami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (16)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
iknkirke 08.02.2012 21:07
mniam
Ewa/kalapurtka 14.08.2011 18:10
smaczne
jolita 25.07.2011 08:03
fajny przepis
novita26 23.07.2011 07:50
mniam
artur7 28.04.2011 08:32
ciekawe
Jaheira11 13.04.2011 23:41
muszę spróbować
jasiek 11.03.2011 12:27
i dobry bo właśnie zrobiłem
Adamorek 06.03.2011 11:26
fajny przepis
jasiek 05.03.2011 21:32
dobre
szajba2 11.01.2011 15:38
grzybeczki moje kochaneczki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat