Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona zasmażana po mojemu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sól do smaku
pieprz do smaku
boczek wędzony 10 dkg
olej 2 łyzki
mąka 2 łyżki
woda 1/2 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona zasmażana po mojemu

Kapustę kiszoną myjemy zalewamy wodą i gotujemy . Gdy kapusta się ugotuje odlewamy wodę. Boczek wędzony kroimy w kostkę .Do rondla dajemy olej i pokrojony boczek wędzony smażymy,jak będzie juz ładnie brązowy dodajemy mąkę mieszamy dolewamy wodę zagotowujemy .Gotową zasmazkę dodajemy do kapusty wymieszać.Taką kapustę podajemy do kotletów mielonych i ziemniaków .POLECAM ! ! !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 02.03.2014 18:09
moja ulubiona
EmciaPichci 01.01.2014 19:56
smaczny dodatek do obiadu :)
artur7 26.12.2013 06:55
taką mogę zjeść
Mati13 13.12.2013 15:47
super dodatek do obiadu
Łukasz15 27.08.2013 11:46
Lubię taką kapustę
w mojej kuchni 04.08.2013 09:38
moje smaki w kapuście
fotoviderek 09.05.2013 09:35
Moja ulubiona kapusta :)
Anna152 05.02.2013 16:40
super
babi17 07.01.2013 17:12
pyszna kapustka
gosia56 25.10.2012 10:16
Bardzolubię taką kapustę.
gusia1000 24.10.2012 17:33
Też tak gotuję.
gottrina 24.10.2012 16:21
świetne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak