Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona po wiejsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka wędzone 1 kg
boczek wędzony 15 dag
kapusta kiszona 1 1/2 kg
sól do smaku
Kminek mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona po wiejsku

Wykonanie:
Żeberka ułożyć w garnku razem z pokrojonym boczkiem i kapustą. Zalać osoloną wodą tak aby przykryła kapustę., posypać kminkiem i gotować około 3 godziny bardzo powoli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 02.12.2016 08:43
O widzisz, kolejne danie w moim guście. Daje dużo kminku i koniecznie liście laurowe i pieprz.
Ewa Wojtaszko 01.12.2016 21:55
ale smaczna :)
Marta1986 01.12.2016 18:09
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak