Składniki:
wywar warzywny | 1,5 L |
kapusta biała | 50 dag |
soczewica | 3 łyżki |
mąka pszenna | 3/4 szkl |
jajko | |
konfitura wiśniowa | 3 łyzki |
keczup | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
wywar warzywny | 1,5 L |
kapusta biała | 50 dag |
soczewica | 3 łyżki |
mąka pszenna | 3/4 szkl |
jajko | |
konfitura wiśniowa | 3 łyzki |
keczup | |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: