Kanapki z jajecznica

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jaja

    8 szt
  • śmietana

    5 łyżek
  • masło do smażenia

  • łosoś wędzony plastry

    50 g
  • bagietka

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łososia pokroić w paski. Jajka ubić ze śmietaną. Masło stopić na patelni, wlac jajka i usmażyć mieszając, dodac łososia i wymieszać. Bagietkę pokroić, nakładać na kanapeczki jajecznicą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
joanna77 24.06.2011 20:16
mniam
Tika4444 21.06.2011 20:28
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat