Kalafior zamiast sałatki (do obiadu)

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1 szt.
  • masło

    3 łyżki
  • Koperek suszony Prymat

    1/2 opakowania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

1. Kalafior podzielić na różyczki. Ugotować.
2. Masło roztopić na patelni. Dodać kalafior i koperek. Wymieszać. Dusić na małym ogniu przez kilka minut.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Urszula5 28.03.2012 20:32
świetny, już nie mogę się doczekać, aż się kalafior pojawi w warzywniakach i będę mogła takiego zjeść

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat