Kalafior w bułce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalafior

    1 szt
  • bułka tarta

  • sól

  • margaryna

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalafior gotujemy w osolonej wodzie, aż do miękkości. Następnie odcedzamy wodę i obtaczamy kalafiora w panierce dokładnie jak kotlety. Można bo bułki tartej dosypać odrobinę chili jeśli ktoś lubi na ostro. Kalafiora smażymy na margarynie.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
andrzej10 05.11.2012 20:31
lubię taki.
1j1o1l1a1 03.07.2012 21:51
taki jest najsmaczniejszy
treonina 03.07.2012 17:39
to jest pyszne! polecam!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat