Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

joguś

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń waniliowy
mleko 1\2 litra
cukier 4 łyżki
cukier wanilinowy
zsiadłe mleko 1 litr
maliny świeże
brzoskwinie
banan
czekolada posypka

Przepis i sposób przygotowania na: joguś

budyń gotujemy na mleku według przepisu na opakowaniu , dodając cukier i cukier waniliowy . Schładzamy . Budyń miksujemy , dodając stopniowo zsiadłe mleko . Przekładamy do szklanek . Wkładamy pokrojone owoce . dekorujemy posypką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak