Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jesiotr z rusztu

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jesiotr 1,5-2 kg
sól, pieprz do smaku
cebula 1 sztuka
olej 2 łyżki
masło 1 łyżka
sos musztardowy

Przepis i sposób przygotowania na: Jesiotr z rusztu

Jesiotra sparzyć, oskrobać, oprawić, pokroić w dzwonka, natrzeć solą i pieprzem oraz drobno posiekaną cebulą, polać olejem i pozostawić na parę godzin w chłodnym miejscu. Jesiotra położyć na ruszcie i upiec. Podawać z sosem musztardowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 18.10.2011 09:29
super
mirosława4 26.08.2011 18:02
smaczny
IKrakowianka 25.04.2011 17:12
pycha
RenataZ-et 09.11.2010 00:10
Pewnie jest pyszny taki chrupiący...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak